Servicis

Tots els detalls compten per a fer una ferreteria competitiva....
Pàgina Web
Els socis de Coinfer disposen de la possibilitat de tindre una pàgina WEB per al seu negoci, que s'actualitza automàticament amb la informació de la cooperativa. Inclou botiga Online per a vendre per Internet.
Auditoria Comunicacions
Se li realitza un informe d'estat i situació de la telefonia per a optimitzar el servici i els seus costos
Canal T.V. NCC
Programació de continguts d'interés per al consumidor (vídeos d'ús i promoció de productes) que es reproduïxen en la ferreteria per a suport a la venda.
Fira Virtual
Una fira pensada per al soci, durant 20 dies 2 vegades a l'any, 100 proveïdors oferixen preus nets especials, descomptes addicionals, sortejos...etc. La fira mou 1.000.000 euros en cada edició.
Formació
En Coinfer disposem d'una aula de formació, durant l'any facilitem cursos del sector als socis. A més informem de la formació que impartixen associacions en les quals estem presents"
Solred
Coinfer té un acord amb Repsol per a obtindre un descompte en el carburant major a què pot accedir qualsevol empresa pel seu compte.

Contacta'ns

Ctra. CV-3105 s/n
(Ctra. Ademuz, Km. 11)
Polígon Industrial L'Andana
46980- Paterna, VALÈNCIA, ESPANYA

Tel. 96 132 02 44
Email: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.